skip to Main Content

B2B samenwerken?

Onze wijnflessen voor zakelijk doeleinde gebruiken? Dat kan uiteraard! Wij bieden onze speciaal ontworpen (gerecycled) platte PET wijnflessen aan andere bedrijven gevuld met Nederlandse biologische rode én witte wijn.

Wanneer u voorkeur heeft voor een gevulde wijnfles met rode of witte wijn, zullen de flessen geleverd worden met een geselecteerde Nederlandse biologische wijn. Wij bieden een totaalproduct aan met een etiket naar keuze (incl. logo) en indien gewenst een voorbedrukte (postpakket)verpakking. Ideaal als relatiegeschenken en bedankjes.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar info@jijenikwijn.nl. Wij denken graag met u mee!

Ik ga akkoord met algemene voorwaarden

Wijn door de brievenbus voor uw relaties

Wilt u uw relaties persoonlijk en smakelijk verrassen? Jij&Ik Wijn komt met het nieuwste relatiegeschenk om te proosten op speciale en feestelijke gelegenheden. Een uniek, duurzame, platte wijnfles van gerecyled PET-materiaal gevuld met Nederlandse biologische rode of witte (droge) wijn.

Deze unieke platte wijnverpakking is veilig voor transport en eenvoudig te verzenden én te ontvangen; de ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn! De wijnverpakking past namelijk door de brievenbus en wordt dus zo op de deurmat van uw relaties geleverd.

Een persoonlijke boodschap en proosten op hetgeen wat gevierd mag worden! Bent u nog op zoek naar een vernieuwend relatiegeschenk? Neem contact met ons op via info@jijenikwijn.nl om deze speciale wijnfles aan uw relaties cadeau te kunnen doen.

Neem contact op
Back To Top