skip to Main Content

B2B samenwerken?

Onze wijnflessen voor zakelijk doeleinde gebruiken? Dat kan uiteraard! Wij bieden onze speciaal ontworpen (gerecycled) platte PET wijnflessen aan gevuld met Nederlandse rode of witte wijn.

Wanneer u voorkeur heeft voor een gevulde wijnfles met rode of witte wijn, zullen de flessen geleverd worden met een geselecteerde Nederlandse wijn. Wij bieden een totaalproduct aan met een etiket naar keuze (incl. logo) en indien gewenst een voorbedrukte (postpakket)verpakking. Ideaal als relatiegeschenken en bedankjes.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar info@jijenikwijn.nl. Wenst u liever telefonisch contact? Bel ons dan op 06-20516337. Wij denken graag met u mee!

Ik ga akkoord met algemene voorwaarden

Jijenikwijn_platte_wijnfles_brievenbus_etiket

Rode en witte wijn

Jijenikwijn_platte_wijnfles_brievenbus_etiket

Gepersonaliseerd
etiket

Jijenikwijn_platte_wijnfles_brievenbus_etiket

De wijnfles wordt
feestelijk verpakt

Jijenikwijn_platte_wijnfles_brievenbus_etiket

Het geschenk wordt
bezorgd

Wijn door de brievenbus voor uw relaties

Wilt u uw relaties persoonlijk en smakelijk verrassen? Jij&Ik Wijn komt met het nieuwste relatiegeschenk om te proosten op speciale en feestelijke gelegenheden. Een uniek, duurzame, platte wijnfles van gerecyled PET-materiaal gevuld met Nederlandse rode of witte (droge) wijn.

Deze unieke platte wijnverpakking is veilig voor transport en eenvoudig te verzenden én te ontvangen; de ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn! De wijnverpakking past namelijk door de brievenbus en wordt dus zo op de deurmat van uw relaties geleverd.

Een persoonlijke boodschap en proosten op hetgeen wat gevierd mag worden! Bent u nog op zoek naar een vernieuwend relatiegeschenk? Neem contact met ons op via info@jijenikwijn.nl om deze speciale wijnfles aan uw relaties cadeau te kunnen doen.

Neem contact op

Dé wijnfles voor festivals en evenementen

Innovatie, duurzaamheid, veiligheid en ruimtebesparing voor uw event? Jij&Ik Wijn biedt u de nieuwe wijnfles van gerecyclede PET-materiaal. Deze wijnfles is maar liefst 40 % ruimtebesparend ten opzichte van een glazen ronde wijnfles. Daarnaast is de platte fles 60 % lichter dan glas en volledig recyclebaar. De fles is voorzien van een draaidop en aan te schaffen met rode of witte Nederlandse wijn.
Ook is het mogelijk om de fles leeg te bestellen en te vullen met een drank naar keuze. Het etiket is naar uw eigen wensen in te vullen en uiteraard inclusief logo. De flessen zijn veilig en licht van gewicht voor eenvoudig en veilig transport. Wenst u deze innovatieve en duurzame wijnflessen op uw event te gebruiken? Neem contact op met ons op om uw evenement met deze vernieuwde wijnfles tot een nog groter succes te maken!

Neem contact op
Jij&Ik Wijn_rode_wijn

60% lichter dan glazen flessen

Geen glas op het event

40% ruimtebesparend

Gepersonaliseerd etiket incl. logo

Back To Top