skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Wij staan voor verantwoord genieten

Jij&Ik Wijn staat voor verantwoord genieten. Wij willen volwassenen laten genieten van momenten met een lekker glas wijn, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat je er verantwoord mee omgaat.  

Ondanks dat wij uiteraard ook genieten van wijn, willen we ook onze bijdrage leveren aan het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik en het terugdringen van alcoholmisbruik.  

Jij&Ik Wijn kent én neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van verkoop aan minderjarigen. Jij&Ik Wijn erkent de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houdt zich hier strikt aan. 

Geen alcohol onder 18 jaar

Jij&Ik Wijn verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Wij verkopen dranken uitsluitend aan kopers van 18 jaar en ouder. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is. Maar vooral ook omdat jongeren helemaal geen alcohol zouden moeten drinken. Zo hanteren wij leeftijdscontroles bij elke bestelling. Ook leggen wij sancties op zoals het blokkeren van je account als blijkt dat je jonger bent dan 18 jaar.  

Geniet met mate & onder 18nix 

Uiteraard is ons product alleen geschikt voor 18 jaar en ouder. Jij&Ik Wijn probeert met uiterste zorg te waarborgen dat mensen onder de 18 geen gebruik maken van onze producten. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van leeftijdscontroles, zoals het invoeren van de geboortedatum. Meer informatie over onze voorzorgsmaatregelen? Die kan vinden je bij onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid. 

Back To Top