skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Wijn en kaas

Wijn & kaas – de ideale combinatie – 🍷🧀

Wijn en kaas, beide zijn op zichzelf natuurlijk al heerlijk, maar in de combinatie zijn wijn en kaas nog beter! Een fles wijn op tafel, een kaasplankje ernaast; gezellig, knus en vaak het uitgangspunt van heerlijk tafelen, lekker bijkletsen en vooral genieten. Bij Jij&Ik Wijn zijn we steeds op zoek naar lekkere en gezellige combinaties die passen bij onze unieke brievenbuswijnen. Maar vooral; hoe kunnen we nog meer genieten?

Momenteel zit iedereen veel thuis en kan je helaas niet naar je favorieten bar of restaurant. Thuis wijnen en kazen staat gelukkig nog wel (en extra hoog) op de to-do lijst.

Bij de kracht van ons concept kijken we vooral naar het ideale brievenbusgeschenk. In samenwerking met onze nieuwe partner de Firma Kaas (www.defirmakaas.nl) hebben we weer een heerlijke combinatie voor jullie weten te vinden!

Jij&Ik Wijn & de Firma Kaas

Net als dat wij van Jij&Ik Wijn, wijn door de brievenbus leveren, levert de Firma Kaas echte unieke boerenkaas zo door de brievenbus. Van jonge tot oude kaas, ieder met een eigen smaak. De firma kaas bezorgt elke twee weken verse boerenkaas door de brievenbus. Kies je favoriete kaassoort, bestel en hij wordt zo bij je thuis op de mat geleverd! De ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn. Samen hebben een mooie winactie voor jullie opgesteld!

Wijn en kaas - Jij&Ik Wijn

Wijn, kaas en winnen!

De Firma Kaas en Jij&Ik Wijn willen jullie graag samen thuis laten genieten van de ideale borrelcombinatie; Wijn&Kaas 🍷🧀 Daarom verloten wij samen 3x een winnaarspakket Wijn&Kaas door de brievenbus.

Wat moet je doen om een fles wijn en een kaasplank door de brievenbus gratis te ontvangen?

  1. Volg Jij&Ik Wijn (@jijenikwijn)
  2. Volg de Firma Kaas (@defirmakaas)
  3. Tag degene met wie jij een heerlijke wijn en borrel plank wilt delen.

Reageren kan vanaf dinsdag 03 november tot en met zondag 08 november. Vervolgens worden er 3 winnaars bekend gemaakt. Wij nemen dan contact met je op! Met wie deel jij deze heerlijk borrelcombinatie van Wijn&Kaas?

Bekijk ook de Firma Kaas: www.defirmakaas.nl/kaas-en-wijn-winactie

Heb je nu al iemand die binnenkort jarig is, of wil je iemand nu smakelijk verrassen? Neem dan een kijkje in de webshop en bestel eenvoudig online je wijncadeau. Wij zorgen voor snelle levering door de brievenbus!

Back To Top