skip to Main Content

Jij&Ik Wijn is live

22 januari 2020 is een memorabele dag! Want vanaf vandaag is de webshop van Jij&Ik Wijn live met een vernieuwde wijnfles voor de Nederlandse markt!

Wij van Jij&Ik Wijn hebben een ultra dunne wijnfles ontworpen van gerecycled PET materiaal. Deze platte PET wijnfles is zo smal, dat deze door de Nederlandse brievenbus geleverd kan worden.

Met grote trots presenteren wij wijn door de brievenbus! Onze platte wijnfles is vanaf vandaag online te bestellen via de webshop!

De platte wijnfles van Jij&Ik Wijn is gevuld met echte Nederlandse rode en witte wijn. De wijn is zorgvuldig samengesteld door een Nederlandse wijnboer en van zeer goede kwaliteit. De wijn wordt gebotteld door WijnDomein Hof te Dieren.

Tot op heden worden de platte wijnflessen geleverd met één soort rode wijn en één soort witte wijn. Het is de bedoeling dat het wijnassortiment in de toekomst wordt uitgebreid en aangevuld met meerdere rode en witte wijnen én rosé wijn én alcohol vrije wijn.

De platte wijnfles is te bestellen voor jezelf met een standaard etiket, of je kan deze als (relatie)cadeau opsturen met een eigen etiket voorzien van een persoonlijk boodschap. Om het concept helemaal af te maken doen we er nog een fleurig doosje om, om zo het gevoel van een leuk en origineel cadeautje helemaal af te maken.

Totstandkoming

Hoe zijn we op het idee gekomen van het leveren van wijn door de brievenbus? Dat heeft uiteraard met de trend van het online shoppen en je pakket thuis laten leveren te maken. Steeds meer en meer wordt online besteld en bij je aan de deur afgeleverd. Zelf zijn we ook fanatiek online shoppers, zo bestellen we ook wel eens een wijntje online. Wijn laten bezorgen met een pakketdienst is en blijft toch altijd wel een uitdaging. We bedachten; hoe mooi zou het zijn als de wijn gewoon door de brievenbus op de deurmat geleverd kan worden? Met de klassieke wijnfles is dat uiteraard een absolute no go. Het is zelfs al een hele uitdaging om een wijnfles in zijn geheel ergens op locatie te krijgen.
Toen kwam het idee van de brievenbus wijnfles. Na enig onderzoek kwamen we een partij in Engeland tegen die een platte plastic wijnfles in hun assortiment had. Zij gaven aan dat ze een hele platte plastic wijnfles hadden die wel door de brievenbus geleverd kon worden. Hmm.. het idee was al minder origineel. Maar toen bleek dat deze Engelse platte plastic wijnflessen niet geschikt is voor de Nederlandse brievenbus. Deze zijn namelijk van een zeer klein formaat. Daarom zijn we toch verder op het idee gaan broeden. Wat als we nou een platte plastic wijnfles ontwikkelen, welke wél geschikt is voor de Nederlandse brievenbussen?
Yes, met een tekenaar en een grafisch ontwerper in de arm ontstond een gehele nieuwe fles; een wijnfles zo smal en plat dat deze door de kleine, smalle brievenbusjes in Nederland zou passen. Uiteraard is de wijnfles zo ontworpen dat er gewoon 75cl ingaat.

We hopen dat jullie wijndrinkers enthousiast zijn geworden over dit nieuwe concept en dat we jullie snel blij kunnen maken met deze nieuwe wijnverpakking! Wil jij deze nieuwe platte plastic wijnfles op jouw deurmat ontvangen? Of wil je iemand verrassen met deze wijnfles met een persoonlijke boodschap?
Ga naar de webshop en probeer het uit!

Back To Top