skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Nieuwe witte wijn

Met trots kondigen we vandaag aan dat we vanaf nu een nieuwe witte wijn mogen leveren met onze brievenbus wijnflessen. De heerlijke Johanniter 2016 witte wijn van Domein hof te Dieren was erg populair, maar helaas is deze helemaal op.

Nieuwe witte brievenbus wijn - Jij&Ik Wijn

Maar niet getreurd, want de Johanniter 2016 wordt vervangen door de Cuvée Willem II 2018. Dit is een witte wijn van Solaris en Merzling. De witte wijn is iets wat pittig en vol van smaak met een verbazend lange en mooie zachte afdronk. Nieuwsgierig geworden? De Cuvée Willem II is vanaf nu beschikbaar in onze webshop op www.jijenikwijn.nl. We zijn erg benieuwd of jullie onze nieuwe wijn net zo lekker vinden als wij! Uiteraard kan ook de Cuvée WIllem II voorzien worden van een persoonlijke boodschap op het etiket én kunnen er lekker borrelnootjes bijgevoegd worden. Leuk en origineel om cadeau te geven maar nóg leuker om binnen te krijgen.

Genieten! Proost!

Back To Top