skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Najaar bij Jij&Ik Wijn

Het is alweer even geleden dat we jullie up to date hebben gebracht van de stand van zaken bij Jij&Ik Wijn. Na een goede zomerperiode zijn we de afgelopen weken bezig geweest met de voorbereidingen voor het eind van dit jaar.

Het is duidelijk te merken dat het weer als een blad is omgeslagen. Het is kouder, de blaadjes vallen van de bomen en dat brengt ons gelijk in een hele andere sfeer. We doen de kachel en de kaarsjes weer aan. En juist ook bij deze weersomstandigheden is het heerlijk om lekker op de bank te kruipen met een lekker glaasje wijn.

Bij Jij&Ik Wijn richten we ons momenteel helemaal in op het najaar. Zo hebben we ten eerste een nieuw herfstetiket voor jullie opgemaakt en toegevoegd aan de webshop van Jij&Ik Wijn. Deze past helemaal bij de tijd van het jaar. Harstikke leuk om een persoonlijk bericht te schrijven op dit warme herfstetiket.

Herfst Etiket - brievenbuswijn

Zoutje bij de wijn?

Nieuw toegevoegd aan de webshop zijn de borrelnootjes! Wijn en borrelnootjes! Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel voor zowel privé als voor zakelijk. Deze zijn vanaf nu in onze webshop te bestellen.

Borrelnootjes en Wijn

Fotoshoot met onze brievenbuswijn

Daarnaast hebben wij ook een fotoshoot gehad om onze brievenbuswijn te presenteren in de stijl van het najaar. Hartstikke leuk om te doen en zo hebben we weer mooi beeldmateriaal verzameld om met jullie te delen. Een aantal foto’s staan al bij ons op de website. Neem vast een kijkje.

Bloemen special

Een groot succes en erg geliefd afgelopen voorjaar en zomer was onze bloemenspecial. Wijn en bloemen! Een ontzettend leuke combi om te geven én om te krijgen. Daarom doen wij uiteraard weer onze uiterste best om ook voor dit najaar een origineel en vernieuwde bloemenspecial voor jullie te maken. Deze zal spoedig bij ons in de webshop te vinden zijn. We houden jullie natuurlijk op de hoogte en informeren jullie z.s.m. wanneer deze weer online staat, klaar om cadeau te geven!

Sneakpeak

Als laatste hebben we ook nog gewerkt aan een heel andere bijzondere special als toevoeging op onze unieke brievenbuswijnen en ons assortiment. Hier zie je alvast een sneakpeak en snel showen we ook deze special bij ons op de site!

Sneakpeak - brievenbuswijn

Kortom, we zijn achter de schermen hartstikke druk geweest om voor jullie weer leuke wijncadeaus, gifts en presentjes uit te werken. Aankomende weken komt alles op de Jij&Ik Wijn website en in de webshop. Hopelijk hebben we weer een leuk en divers wijnaanbod voor jullie weten samen te stellen!

Uniek cadeau; brievenbuswijn

Heb jij deze maand een jarige of wil jij gewoon nu zomaar iemand verrassen met een wijncadeau door de brievenbus? Ga dan naar de webshop en bestel jouw unieke, persoonlijke wijncadeau.

Back To Top