skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Moederdag Special

Op zondag 10 mei mag je je moeder weer verwennen! Jij&Ik Wijn komt speciaal voor Moederdag met een Moederdag Special. Nu zal deze bijzonder dag, net als de andere feestdagen welke we al op bijzondere en alternatieve manier hebben moeten vieren, zeker ook anders zijn. Geen stress; Jij&Ik Wijn komt met een uniek en bijzonder Moederdag cadeau!

Wat wil jij je moeder geven? Een fleurig bloemetje? Of toch een lekkere wijn waarmee geproost kan worden? Kan je niet kiezen? Dat hoeft ook niet! Als uitbreiding op ons assortiment, speciaal voor deze bijzondere Moederdag, bieden wij de unieke combinatie; wijn en bloemen in een mooie cadeauverpakking welke gewoon door de brievenbus past!

Bij ons kon je al het unieke wijnpakket verkrijgen en door de brievenbus aan je geliefden sturen. Nu wordt dit wijncadeau extra bijzonder met de aanvulling van bloemen. Voor deze Moederdag Special zijn wij een samenwerking aangegaan met bloemspecialist Bloom. Dit bijzondere cadeau bestaat uit het unieke wijnpakket met als extra een zakje bloemzaadjes met laagblijvende kleurrijke veld mix, een vaasje met mooie droogbloemen én een luxe pauwveer. De perfect combi voor een dag als deze! Vergeet niet dat je jouw persoonlijk en liefdevolle boodschap op het wijnetiket kan plaatsten voor die extra persoonlijke touch.

Wil jij jouw moeder smakelijk én fleurig verrassen? Kijk dan in de webshop en kies jouw favoriete wijn. Je kan kiezen uit een Nederlandse rode of witte wijn. De bloemzaadjes, droogbloemen én pauwveer voegen wij toe aan het wijnpakket en sturen deze vervolgens aan jouw moeder. Het wijnpakket wordt geleverd door de brievenbus.

Back To Top