skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Jij&Ik Wijn viert FEEST!

Can I get a HipHip Hooray? Want vandaag is Jij&Ik Wijn jarig! Onze webshop is vandaag precies 1 jaar online! En dat mag gevierd worden!

Wij zijn hartstikke blij dat we deze verjaardag vandaag met jullie mogen vieren! We zijn dan ook onwijs trots op alle brievenbuswijnen die we het afgelopen jaar hebben mogen klaarmaken voor jullie, alle cadeautjes die aan elkaar zijn gegeven, nieuwe mensen en relaties die we hebben leren kennen en de groei die we in een jaar bereikt hebben.

Voor iedereen was 2020 een heel bewogen jaar met alle ups en downs. Ook in 2021 zijn we er nog niet helemaal klaar mee, maar we maken er dit jaar natuurlijk met z’n allen het beste van en gaan we door met genieten van de dingen die we niet mogen vergeten. Juist in het afgelopen jaar was wijn door de brievenbus voor velen een ideale uitkomst om te laten zien dat je aan iemand denkt, ook op afstand.

Onze eerste verjaardag willen we uiteraard graag met jullie vieren! Daarom ontvang je nu 10% korting op al onze #brievenbuswijnen zodat je gezellig met ons mee kan proosten en borrelen! Ga naar de webshop en bestel nu je wijncadeau met korting. Gebruik de code PROOST1 bij je bestelling. Het feest kan beginnen!

Graag delen we ook met jullie de highlights van het eerste jaar van Jij&Ik Wijn. Bekijk onderstaande video voor de leukste wijnshots! Proost!

Back To Top