skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Jij&Ik Wijn ON AIR

Jij&Ik Wijn ON AIR – Op vrijdagochtend 17-04-2020 om 06:20 uur was Robin Verkroost live te horen in de Ochtendspits van BNR met Bas van Werven als presentator over het unieke wijnconcept: wijn door de brievenbus.

“Wijn door de brievenbus? Hoe werkt dat dan? Giet je een fles wijn leeg door de brievenbus?” Vroeg Bas van Werven. Nátuurlijk niet. Robin vertelt over de unieke, platte PET wijnfles van 28mm dik welke gewoon door iedere Nederlandse brievenbus geleverd kan worden.

Tijdens deze bizarre tijden is het lastig om met een fles wijn langs een vriend(in) of familielid te gaan om ergens op te proosten. Dan maar een cadeautje opsturen. Wat dacht je van een brievenbuswijn? Dit unieke en speciale wijncadeau is helemaal hip ‘n’ happening. Luister naar het nieuws bericht van BNR Nieuwsradio – Jij&Ik Wijn ON AIR.

BNR Nieuwsradio

Wil jij ook iemand verrassen met een uniek en speciaal wijncadeau? Ga naar de webshop en personaliseer jouw unieke wijncadeau.

Back To Top