skip to Main Content

Een maand onderweg

De webshop van Jij&Ik Wijn is nu iets langer dan een maand online. Deze eerste maand hebben we erg succesvol mogen ervaren. Wij zijn erg blij met de aandacht, enthousiaste reacties en het aantal bestellingen welke al zijn ontvangen. Super om te zien hoe positief iedereen is over dit nieuwe wijnconcept.

Met grote trots hebben we al een groot aantal mensen blij mogen maken met een flesje wijn door de brievenbus. Mensen vinden het fantastisch om aan het eind van de dag thuis te komen en verrast te worden met een wijnfles met een persoonlijke boodschap op de deurmat

Daarnaast is Jij&Ik Wijn ook positief onder de aandacht gekomen op Biojournaal en bij VisitArnhem.

Bij VisitArnhem zijn we meegenomen met de Valentijn maand en de campagne “Verliefd op de Veluwe”. Het concept van Jij&Ik Wijn was uiteraard een ideaal cadeau om je Valentijn mee te verrassen.

Vervolgens verscheen er een leuk artikel over Jij&Ik Wijn op Biojournaal.nl. Uiteraard was er veel aandacht voor de Nederlandse rode en witte wijn waarmee onze flessen zijn gevuld.

Lees hier het artikel geschreven van Biojournaal.nl over Jij&Ik Wijn.

Aankomende maand gaan wij ons weer voorbereiden voor de aankomende evenementen zoals Secretaressedag en Pasen.

Wij willen iedereen bedanken voor alle positieve reacties en bestellingen die wij in deze eerste maand van livegang hebben ontvangen! Daar doen we het voor.

Back To Top