skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Drink Wijn Dag samen met Jij&ik Wijn!

Wist jij dat het vandaag nationale wijn drink dag is? Nee?! Geen zorgen, wij helpen je wel herinneren. Want wij als wijngekken zijn namelijk zeer enthousiast over deze dag en steunen dan ook dit mooie event 🤩 Dus vandaag geen excuus; drink een glas wijn een proost op deze nationale dag!

Met wie drink jij hem vandaag? 🥂

Drink Wijn Dag

Misschien heb je er nog nooit van gehoord of vier je het zelfs iets vaker dan jaarlijks: Drink Wijn Dag. Op 18 Februari is het weer zover en met deze tips ga je er optimaal van genieten.

Wijnen Wijnen Wijnen!

National Drink Wine Day is een Amerikaans fenomeen dat op Facebook meer dan 50.000 likes trekt. Er is sinds drie jaar ook een kleine groep in Nederland, waar mensen allerlei posts en informatie over wijn plaatsen en lekker samen extra proosten op deze feestdag!

Drink Wijn Dag

Je kunt deze bewuste 18 februari natuurlijk op verschillende manieren vieren. Trek bijvoorbeeld met je geliefde of huisgenoot een lekkere fles wijn open of stuur een brievenbuswijn en houd een online (corona proof) borrel met elkaar!

Wijnproeven met Jij&Ik Wijn

Een goede wijn uitzoeken kan lastig zijn, maar onze populaire en persoonlijke wijnen kunnen wel een allemansvriend genoemd worden. Wie houdt er niet van zo’n heerlijke Cuvée Marie Cornélie 2018 of Cuvée Willem II 2018? Neem eens een kijkje in onze webshop.

Grote gezondheidsvoordelen

Oh ja, buiten dat een wijntje gewoon lekker is blijken er als bonus nog gezondheidsvoordelen aan vast te zitten. Blijkbaar helpt wijn tegen:

  • Slagaderlijke verstoppingen
  • Het voorkomen van verharden van de slagaderlijke wanden
  • Een betere doorbloeding en spijsvertering
  • Goed voor je hartritme
  • Het vertragen van het ontstaan van nieuwe vetcellen
  • Verhoogd je endorfine gehalte
  • Het reinigen van je gehemelte

 

Back To Top